3D ENGINEERING MARIFLEX B.V.

Voor onze klant Mariflex voeren we verschillende 3D engineerings projecten uit

Waaronder een Hydraulic mobile power pack, dat is ontworpen voor de nationale brandweer in Qatar. De randvoorwaarden voor deze Hydraulic Powerpack waren autonoom, uiterst compact, lichtgewicht en gebouwd volgens internationaal erkende normen.

Een van de andere bijzondere projecten was het ontwerpen van een nieuwe hoogrendement pomp. Wat dit project zo speciaal maakte, is dat na we alle componenten hadden gemodelleerd, waaier, slakkenhuis, suction cone etc., We een vloeistof simulatie (CFD) hebben laten uitvoeren. Dit gaf ons nieuwe inzichten over hoe de waterstroom zich binnen de slakkenhuis gedraagt. Op basis van deze resultaten hebben we een opnieuw een optimalisatie slag toegepast aan het slakkenhuis. Met als resultaat een nog hoger rendement dan verwacht. Door “Digitale Prototyping” is het ontwikkelingsproces kosteneffectief, innovatief en betrouwbaarder en dit in minder tijd dan het bouwen en testen van fysieke prototypen.

We hebben ook een Augmented Reality-app ontwikkeld. De vereisten voor de app waren vanaf het begin vrij duidelijk: het assortiment van MariFlex Engineering op een verbluffende manier weergeven. Om deze rede heeft TecDesign een volledige Augmented Reality-ervaring ontwikkeld. Nu wordt de app gebruikt op verschillende beurzen over de hele wereld.

Neem contact op